You are here:

100 jaar groen onderwijs in West-Brabant

Heb jij een groen hart? Kom dan naar Groen geeft groei. Dit evenement staat in het teken van 100 jaar groen onderwijs in West-Brabant. Met interessante sprekers, de opening van de nieuwe locatie van de opleidingen Brood en banket en een gezellige netwerkborrel.

Datum Groen geeft groei binnenkort bekend

Door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en de adviezen vanuit het RIVM moeten wij de geplande datum van 16 april 2020 helaas uitstellen. Binnenkort maken we de nieuwe datum op deze pagina bekend.

groen geeft groei

Thema Groen geeft groei

100 jaar groen onderwijs, van 1919 tot 2020. Om deze mijlpaal te vieren organiseren we het evenement met thema Groen geeft groei. Groen geeft groei staat niet alleen voor de groei die het onderwijs en de locatie hebben doorgemaakt. Maar ook de ontwikkelingen en innovaties in de sector. We blikken kort terug, maar kijken vooral vooruit. Hoe ziet de groen sector er in 2030 uit?

Van grond tot mond, ofwel van akkerbouw naar broodproduct, is met de combinatie van groen- en bakkersopleidingen op één locatie een feit. Daarom openen officieel onze gloednieuwe bakkerij tijdens Groen geeft groei. Laat je inspireren en kom langs.

Programma

Door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en de adviezen vanuit het RIVM moeten wij dit evenement helaas uitstellen. De nieuwe datum en het volledige programma worden binnenkort geplaatst. 

Tijd Programma
15.30 uur Inloop
16.00 uur Verschillende sprekers vertellen over de toekomst van groen
17.30 uur     Opening van de nieuwe locatie van de opleidingen Brood en banket
18.15 uur Gezellige borrel
19.00 uur  Eind